Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της 4ης έκθεσης γάμου και βάπτισης Bridal Expo και της Bridal Fashion Week που θα λάβουν χώρα στο Ζάππειο τον Ιανουάριο 2016.

Το επίπεδο και των δύο, πολύ υψηλό. Ο τύπος το 2015 ανέφερε τα Fashion Events σαν “Διοργάνωση Ευρωπαϊκού Επιπέδου στο Ζάππειο”

Ο στόχος της Stalexpo για την επόμενη διοργάνωση έχει ήδη επιτευχθεί. Η ακόμα μεγαλύτερη επιλογή και ενεργοποίηση εταιριών που ξεχωρίζουν για τα προϊόντα και τις  υπηρεσίες τους, καθώς και οι καταξιωμένοι σχεδιαστές θα προσελκύσουν τους καλύτερους γάμους του 2016 στο Ζάππειο τον Ιανουάριο.

Η διοργάνωση έχει ολοκληρώσει και τις συμμετοχές της. Το τεράστιο διαφημιστικό πρόγραμμα που θα την υποστηρίξει θα κάνει έντονη την παρουσία της στην αρχή του χρόνου.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το τμήμα “Γάμος σε νησί & γαμήλιο ταξίδι”, Greece the wedding destination στο οποίο θα προβληθούν δεκατέσσερις από τους ωραιότερους Ελληνικούς προορισμούς για ιδιαίτερους γάμους και ταξίδια. Υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής, το Υπουργείο Τουρισμού (ΕΟΤ), ο Δήμος Αθηναίων, το Ε.Ε.Α., το ΕλληνοΚαναδικου Επιμελητηρίου και πολλές πρεσβείες.

Στο πλαίσιο της προώθησης των γάμων στην Ελλάδα, θα διοργανωθεί συνέντευξη τύπου και event για τους wedding planners, tour operators & δημοσιογράφους.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.bridalexpo.gr

 

 

1zappeio-night