Διοργάνωση νυφικής μόδας Ευρωπαϊκού επιπέδου

Οι καλύτεροι και περισσότεροι γάμοι του 2015 έδωσαν το παρόν στο Ζάππειο Μέγαρο το τριήμερο 10-11-12 Ιανουαρίου στη Bridal Expo και απόλαυσαν τα Fashion Shows των σχεδιαστών και των οίκων νυφικών στη 3η Bridal Fashion Week. Πλυμμηρισμένοι ήταν από τους χιλιάδες επισκέπτες οι χώροι του Ζαππείου, οι οποίοι ξεπέρασαν κατά πολύ τον κόσμο των δύο προηγούμενων διοργανώσεων. Τα στοιχεία δείχνουν πάνω από 12.000 μελλόνυμφους και νέους γονείς να περνούν την είσοδο της Bridal Expo.

Στην τελετή των εγκαινίων το Σάββατο 10 Ιανουαρίου τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, του προέδρου του επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, πολλών επισκεπτών και δημοσιογράφων.
100 κορυφαίες επιχειρήσεις που παρουσίαζαν κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σχετικά με το γάμο και τη βάπτιση και οι καλύτεροι σχεδιαστές ενθουσίασαν τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση αυτό τριήμερο.

 • Demetrios, ο σχεδιαστής που δραστηριοποιείται σε 55 χώρες και έδειξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
 • Maribel, ο παλαιότερος οίκος νυφικών παρουσίασε τις τάσεις από όλο τον κόσμο.
 • Μιχάλης Μανιάτης, ο οποίος ανακοίνωσε και την καινούργια του συνεργασία με τη FaCad’oro.
  Η εταιρεία TORE, χορηγός του VIP loungeκαι της αίθουσας των επιδείξεων μαζί με την Elit by Stolichnaya διοργάνωσαν cocktail party στο τέλος της ημέρας.
 • Andria Thomais, η γνωστή σχεδιαστική υπογραφή που εντυπωσίασε με τα νυφικά της και τη μούσα της Εύη Βατίδου.
 • made bride by Antonea με την εκπληκτική συλλογή Pray of Blossom.
 • Lena Katsanidou, η δημιουργική υπογραφή για μοιραίες γυναίκες.
  Με χορηγό το Somersby και με τη συνοδεία της B&WDRUMS μπάντας, διασκέδασε τους παρευρισκόμενους στο party που ακολούθησε την επίδειξη της.
 • Anastasia Dosi, νεαρή σχεδιάστρια από τη Θεσσαλονίκη που κέρδισε κολακευτικά σχόλια από όλους.
 • Elena Vorrea Haute Couture by George Vorreas, ο σχεδιαστής των επωνύμων.
 • Stylianos,  ανερχόμενος δυνατός σχεδιαστής και
 • Kathy Heyndelsο οίκος που έκλεισε τις πύλες της Bridal Fashion Week με τη συλλογή του για το καλοκαίρι 2015 μαζί με τα νυφικά της καινούργιας χρονιάς. Gueststar της επίδειξης του η Κατερίνα Στικούδη η οποία στο αποχαιρετιστήριο party τραγούδησε για τους εκθέτες και επισκέπτες.
  Χορηγοί του party, Elit by Stolichnaya, La Fouchete Catering & Κτήμα Αριάδνη

Το επίπεδο των περιπτέρων, η αισθητική του χώρου, η άψογη διοργάνωση και η παραγωγή της Bridal Fashion Week κέρδισαν τα καλύτερα σχόλια επισκεπτών και εκθετών.

Η Bridal Expo μαζί με τη Bridal Fashion Week  θεωρείται το μεγαλύτερο γαμήλιο Fashion Event της Αθήνας.

bfw-demetrios1

bfw-migato1-1

bridalexpo1

egkainia1