COMPLICE-STALO THEODOROU

COMPLICE-STALO THEODOROU

Γοητευμένη από το παραμύθι και το όνειρο η Κύπρια σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου δημιουργεί με το δικό της μοναδικό ύφος στο χώρο της νυφικής haute couture  .

Οι εκλεπτυσμένες δαντέλες που είναι και το αγαπημένο της υλικό, πλάθονται στα χέρια της και δημιουργούν μοναδικά διαχρονικά  νυφικά υψηλής ραπτικής , που τα χαρακτηρίζει η φινέτσα και ο ρομαντισμός και που με ένα ξεχωριστό τρόπο αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν την προσωπικότητα της κάθε νύφης.

Σπάζοντας τα σύνορα της Κύπρου γίνεται γνωστή και στο εξωτερικό, λαμβάνοντας μέρος σε  εκθέσεις στο Μιλάνο, Βαρκελώνη , Αγγλία και Γερμανία  με αποτέλεσμα οι δημιουργίες της να φιγουράρουν σε βιτρίνες ανά τον κόσμο όπως στη Μόσχα , Νέα Υόρκη,  Λος  Άντζελες , Λονδίνο και πολλές άλλες πόλεις.

Εδώ και χρόνια ντύνει  τις εκπροσώπους της Κύπρου σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς, όπου και έχουν αποσπάσει διάφορες  διακρίσεις.

Δημιουργίες της Στάλως Θεοδώρου έχουν φιλοξενηθεί σε σελίδες  γνωστών διεθνών περιοδικών καθώς επίσης  στη Γερμανία και Ιρλανδία τα νυφικά της ήταν υποψήφια και έχουν διακριθεί, ως νυφικά της  χρονιάς.

Τις δημιουργίες της Στάλως με την επωνυμία Complice-Stalo Theodorou θα τις βρείτε και σε επιλεγμένους Οίκους νυφικών σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

COMPLICE-STALO THEODOROU

Μνασιάδου 22, 1065 Λευκωσία Κύπρος

Tηλ: +357 22381856

Σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

www.complice-st.com